Busques més rendibilitat per al teu negoci online?

Vols una plataforma senzilla però personalitzable per a la teva ecommerce?

Has tingut problemes tècnics amb la teva e-commerce en el passat i vols un servei millor?

Si la resposta és sí, podem ajudar-te.

A Offing desenvolupem botigues en línia o e-commerce a mida amb les quals podràs vendre els teus productes o serveis per Internet les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Les botigues online a mida que dissenyem a Offing et permetran:

Estar sempre obert

Fer créixer el teu negoci

Màxima seguretat, alta velocitat i escalabilitat total

Saltar-te les barreres geogràfiques

Gestionar ràpidament les teves comandes, entregues, compres i vendes

Integrar la teva e-commerce amb els teus software de gestió

Anticipar-te a la competència

Millorar la teva reputació i imatge de marca

La teva e-commerce, les teves regles

Segons les necessitats de la teva botiga en línia, les funcionalitats que vulguis que tingui i el teu model de negoci, dissenyarem la teva botiga online de la manera que et sigui més còmoda i rendible:

 • E-commerce a mida: podem desenvolupar la teva e-commerce a mida i des de zero, 100% personalitzable i adaptable a allò que necessites.

 

 • E-commerce amb Prestashop estàndard: dissenyem la teva botiga online en Prestashop estàndard, cosa que et donarà un desenvolupament ràpid, funcional i econòmic.

 

 • E-commerce amb Prestashop + programació a mida: desenvolupem la teva e-commerce amb Prestashop però amb programació a mida. Afegeix o elimina les funcionalitats i característiques que necessitis perquè la teva botiga funcioni com una seda.

 

 • Integració amb els teus programes: integrem la teva e-commerce amb els software de gestió de la teva empresa (CRM, ERP) perquè tinguis una visió de 360 ​​graus del teu negoci. Imprescindible, oi?

Per què triar Offing per al desenvolupament de la teva e-commerce?

 • Control de l’estoc: Desenvolupem e-commerce amb les quals podràs gestionar tots els productes, categories i especificacions des del teu tauler de control.

 

 • El client al centre del teu negoci: Coneix els clients que s’han registrat a la botiga, analitza què compren o posa-t’hi en contacte si ho necessites.

 

 • Gestió de comandes: Treballa amb el teu estoc i modifica en qualsevol moment l’estat de les comandes, sempre mantenint el teu client informat mitjançant e-mails automàtics.

 

 • E-commerce en diversos idiomes: Arriba a nous mercats i augmenta les teves vendes gràcies a la possibilitat de tenir la teva botiga online en més d’un idioma i en diferents divises.

 

 • Formes de pagament: Els teus clients podran pagar a través de Paypal, TPV virtual (targeta de crèdit o dèbit), transferència bancària o qualsevol altre tipus de pagament que vulguis oferir-los.

 

 • Visibilitat: Sense limitacions ni barreres, els teus clients podran fer les seves comandes des de qualsevol lloc del món.

 

 • No et perdis res!: Amb les estadístiques a temps real podràs analitzar en tot moment què fan els teus clients dins de la teva e-commerce i prendre les decisions oportunes per millorar el rendiment del teu negoci.

 

 • E-mails personalitzats: Tots els correus tindran associat un nom, de manera que et podràs dirigir als teus clients d’una forma personal que connectarà amb ells.

Integració total del teu negoci

Aconsegueix una visió global del teu negoci i gestiona millor les teves comandes, vendes, enviaments, logística, facturació o despeses.

A Offing creem botigues en línia que s’integren amb el teu programa de gestió perquè no et perdis entre milers de software diferents.

Per exemple, podem desenvolupar el front-end de la teva e-commerce a mida (la part que veu el teu client) i fer que el back-end (on tu gestiones el teu negoci) sigui el teu propi ERP.

Evita treballar el doble i duplicar tasques. 

Gestiona els productes com sempre des del teu ERP i nosaltres els mostrarem al front-end mitjançant serveis web.

Després et farem arribar les comandes a l’ERP perquè puguis fer els passos següents (gestió de la comanda, enviament, logística, facturació, etc.) de la forma més ràpida i còmoda.

A més a més, les nostres e-commerce són de manteniment molt fàcil i d’alta seguretat.

Gràcies a la tecnologia d’AWS, la teva botiga online s’allotjarà de forma segura al centre de dades que tinguis més proper.

FAQ (Preguntes freqüents)

Responem algunes de les preguntes que potser et sorgeixen si t’estàs plantejant canviar de proveïdor de la teva e-commerce o vols obrir una botiga online molt aviat.

Si encara et queden preguntes o necessites més informació, escriu-nos o truca’ns i explica’ns el teu cas. Ens encantarà ajudar-te!

Utilitzem el gestor de continguts de codi obert Prestashop per desenvolupar la teva botiga online, un potent panell de control molt fàcil de fer servir amb el qual podràs gestionar la teva pròpia botiga en línia sense necessitat de comptar amb experts externs.

No necessitaràs coneixements tècnics, ja que Prestashop és molt intuïtiu i senzill, fet que t'estalviarà temps i diners de gestió del teu negoci.

Prestashop inclou:

 • Tot el teu catàleg de productes

 • Carretó de la compra

 • Passarel·les de pagament

 • Gestió dels enviaments

 • Sistema d'atenció al client

 • És bona, bonica i barata: com que és de codi lliure, no t'implica grans inversions per fer funcionar la teva botiga en línia.

 • És personalitzable: aquesta plataforma de venda et permet anar afegint mòduls a mesura que necessitis incloure noves funcionalitats per a la botiga o actualitzar qualsevol procés de venda.

 • Tot en un: si vols controlar tot el que passa a la teva botiga online sense haver de fer un màster, Prestashop és la teva plataforma, fàcil i manejable en pocs quants clics.

Of course que no! Com et dèiem més amunt, un dels avantatges de Prestashop és que és personalitzable.

En cas que vulguis afegir o eliminar característiques a la teva e-commerce, crearem a mida totes les funcionalitats que necessitis i que no cobreixi l'eina estàndard, així que no et preocupis.

Tu només digues-nos què necessites i et donarem la millor solució.

Vols veure algunes de les botigues online que hem creat?

Dona’ls un cop d’ull fent clic a la imatge:

Si vols renovar el teu e-commerce, millorar el que ja tens o crear una nova botiga online, contacta’ns i xerrem.

Ens encantarà treballar amb tu!