Sabies que el mòbil és el principal dispositiu d’accés a Internet dels usuaris a escala mundial?

Tots el fem servir per consultar el correu electrònic, navegar per Internet, fer servir les xarxes socials, veure els nostres moviments bancaris o comprar.

A més, segons les últimes enquestes, el 50% del temps d’ús d’aquest dispositiu es destina a la navegació per aplicacions mòbils.

Sabent tot això, estàs disposat a perdre l’oportunitat d’estar present en els mòbils dels teus clients i potencials clients?

A Offing volem que arribis a ells a través d’aplicacions innovadores pensades exclusivament per al teu negoci i el que busca el teu públic.

A més, sabem la importància de navegar còmodament per una app que s’adapti al dispositiu mòbil sense problemes i, per això, t’oferim un servei de  desenvolupament d’aplicacions mòbils creades només per a la teva empresa.

Aprofita al màxim aquesta nova via de negoci i comunicació amb una app mòbil a mida!

¿Cómo son nuestras apps para móviles?

A Offing dissenyem aplicacions mòbils per a iOs i Android en llenguatges de programació nadius (Swift o Java) o híbrids (Ionic). En tots dos casos, el desenvolupament de l’app serà totalment a mida.

El nostre equip especialitzat en el desenvolupament d’aplicacions mòbils dissenya tot el que puguis imaginar.

Algunes de les nostres apps per a mòbils són híbrides, és a dir, que amb un mateix desenvolupament podràs accedir-hi des de iOS, Android i web, estalviant així costos per a tu com a client.

 

 

La tecnologia principal que fem servir és IONIC, un framework molt potent que fan servir grans marques com McDonald’s o Diesel per desenvolupar algunes de les seves apps.

 

 

A Offing coneixem molt bé la tecnologia IONIC amb la qual dissenyem les teves apps mòbils, tant que cada any impartim tallers de programació d’aplicacions en IONIC a diferents instituts de Grau Superior de Programació Web i Multiplataforma.

Necessites més motius per creure que el mòbil és el futur?

Aquí van 10 avantatges sobre les apps mòbils perquè t’acabis de convèncer.

1. Les apps mòbils són molt cool

Les aplicacions que dissenyem exclusivament per a dispositius mòbils s’adapten 100% al medi i per tant donen una experiència d’usuari i un “look&feel” millors.

2. T’has quedat sense dades? Don’t worry!

A més a més, les nostres apps mòbils poden funcionar offline, oferint al teu client accés sempre que ho necessiti i sense necessitat d’estar connectat a Internet.

3. Una app mòbil mai t’abandona

Gràcies a les notificacions emergents (push) de la teva app mòbil, augmentarà l’abast de la teva comunicació perquè estiguis sempre en contacte amb el teu client, fins i tot quan aquest tingui l’aplicació tancada.

4. Millora la gestió del teu negoci

Una app mòbil t’ofereix una gestió més eficient del teu negoci gràcies al fet que pot interactuar amb dispositius de lectura de codis de barres, codi QR, GPS, hardware, etc.

5. Marca la diferència

Comptar amb una app mòbil millora la teva imatge de marca com a empresa i suposa un element diferenciador que et fa destacar de la teva competència.

6. You’re always on my mind…

Una aplicació mòbil et permet estar sempre present en el telèfon dels teus clients, donant-los així una forma fàcil, ràpida i còmoda d’accedir als teus serveis o productes.

7. Navegar per la teva app mòbil, més fàcil impossible!

Una de les característiques fonamentals de les aplicacions mòbils d’Offing és la senzillesa i simplicitat d’ús per al client.

8. Apps clares i directes

Les nostres apps mòbils són molt funcionals, és a dir: estan dissenyades i pensades per complir una funció en particular o principal. 

A més, les optimitzem perquè es puguin fer servir amb pocs clics i siguin fàcils i intuïtives d’utilitzar.

9. Les teves apps més internacionals

Necessites una app en diversos idiomes per arribar al teu públic estranger? No problem! 

A Offing podem dissenyar apps mòbils multilingües. Digues-nos en quin idioma la necessites i nosaltres ens encarreguem de la resta.

10. Si no estàs a les xarxes, no existeixes.

No hi ha res millor que la recomanació d’altres persones per convèncer-nos. Si no, fixa’t en l’èxit de plataformes de recomanació com TripAdvisor o la importància de les ressenyes a qualsevol botiga online.

Amb les apps mòbils que dissenyem a Offing, els teus clients podran compartir la seva activitat a les xarxes socials i convertir-se en els nous ambaixadors de la teva empresa a Facebook, Twitter, Instagram, etc.

Gràcies a això, transmetran confiança en la teva marca i faran que altres persones s’interessin pel teu producte o servei. 

Ens expliques la teva idea? Ens encantarà desenvolupar la teva app!