Be Offing my friend

A Offing creem aplicacions web i mòbils a mida perquè sabem que la teva empresa és diferent de la resta i que necessites que els teus programes siguin personalitzats.

Offing som un equip jove i molt motivat que ens dediquem exclusivament a la creació de llocs web i aplicacions per a startups, mitjanes i grans empreses i agències de publicitat.

Però, què podríem explicar-te sobre el nostre equip perquè ens coneguis una mica més?

Podríem dir-te que treballem per a grans multinacionals com Knauf o Lladró i també per a empreses locals com Hitecsa o la Guia de Vins de Catalunya.

També et podríem explicar que ens encanta treballar per a startups i contagiar-nos de la il·lusió del vostre nou model de negoci.

A més, podríem presumir del fet que tenim clients per tot Espanya, Portugal, França i el Regne Unit, que en aquests últims 5 anys hem crescut entre un 50% i un 100% cada any i que hem passat d’un equip de 5 a 10 empleats aquest 2021.

A Offing, creiem en compartir el coneixement i no en competir. Per això, quan aconseguim superar un problema o fer una millora, ens agrada explicar com ho hem fet perquè altres desenvolupadors puguin beneficiar-se de la nostra experiència.

A més, el benestar dels nostres empleats forma part del nostre ADN, perquè si ells treballen a gust (flexibilitat horària, treball en remot i llibertat per triar les vacances), els teus projectes estaran a l’altura del que esperes i necessites.

Però a tu tot això t’és igual.

Tu el que busques és una empresa d’aplicacions i llocs web que entengui el teu projecte i el faci seu.

I això és justament el que fem.

El nostre equip de programadors, informàtics i tècnics d’aplicacions web som uns “frikis” de la informàtica i les aplicacions, i amb molt d’orgull!

Quan no estem disparant amb la pistola de dards que tenim a l’oficina, estem desenvolupant els teus webs i aplicacions amb les últimes tecnologies, donant importància a cada detall i a la qualitat dels acabats.

I és que creiem que només sent molt exigents amb la nostra feina podem desenvolupar llocs web i aplicacions més moderns i més atractius per a la teva empresa i amb una millor experiència per als teus usuaris.

La nostra resposta sempre és sí

Mai direm que no al teu projecte, perquè ens apassiona cada repte nou que ens arriba.

Si cal, ens tancarem a l’oficina amb molt de cafè i pizza fins que arribem a una solució per al que necessites, però la trobarem.

Cuidem el teu projecte com si fos nostre i creiem en la comunicació propera amb tu com a client.

T’acompanyem durant tot el procés de desenvolupament de la teva aplicació o lloc web i també et donem suport un cop estigui en marxa.

De fet, passem tant de temps amb tu comentant el teu projecte que és molt possible que acabem fent-nos amics. (Aquest any anem a 2 casaments de dos amics que primer van ser clients, després no diguis que no t’hem avisat…)

Ara que ja ens coneixes una mica millor, si creus que el nostre equip pot encaixar per al que busques, descobreix aquí tot el que podem fer per a tu o explica’ns el teu projecte.

T’esperem!