Be Offing my friend

A Offing desenvolupem aplicacions web i mòbils a mida perquè sabem que la teva empresa és diferent de la resta i necessites que els teus programes siguin personalitzats i s’adaptin a tu.

Som un equip especialitzat, amb experiència i motivació, des de fa 6 anys. Ens dediquem, exclusivament, a la creació de llocs web i aplicacions per a startups, mitjanes i grans empreses.

El nostre equip es composa de gestors de projectes, experts en UX i UI, programadors front end, back end, administradors de sistemes i dissenyadors gràfics.

Desenvolupem els teus webs i aplicacions amb les últimes tecnologies, donant importància a cada detall i a la qualitat dels acabats: React, Symfony, Angular, NodeJS, Swift, Kotlin, TypeScript, etc. Tecnologies que es van fer servir per programar grans plataformes com Instagram, Facebook, Spotify o Airbnb.

Què podem explicar-te del nostre equip perquè ens coneguis una mica més?

Et podríem explicar que ens agrada treballar per a startups i contagiar-nos de la il·lusió que el seu nou model de negoci genera.

També que tenim clients per tot Espanya, Europa i Estats Units.

A Offing, creiem en compartir el coneixement i no en competir. Per això, quan aconseguim superar un problema o fer-hi una millora, ens agradar explicar com ho hem fet perquè altres desenvolupadors puguin beneficiar-se de la nostra experiència.

A més, el benestar dels nostres empleats és part del nostre ADN, perquè si ells treballen a gust (flexibilitat horària, treball en remot i llibertat per escollir les seves vacances), els teus projectes estaran a l’altura del que esperes i necessites.

Però potser tot això a tu et resulta indiferent

Perquè el que busques és una empresa de desenvolupament de software que entengui el teu projecte i el faci seu. I això és justament el que fem.

El nostre objectiu fonamental és comprendre les teves necessitats i brindar-te un tracte totalment personalitzat.

Cuidem el teu projecte com si fos nostre i creiem en la comunicació propera amb tu com a client. De fet, passem tant de temps amb els nostres clients que, molt sovint, hem acabat tenint amistat.

I és que estem convençuts que, només entenent a la perfecció el que necessites i sent molt exigents amb la nostra feina, podrem desenvolupar plataformes d’alta qualitat i a l’altura de l’empresa.

La nostra resposta sempre és sí

No direm mai que no al teu projecte, perquè ens apassiona cada repte nou que ens arriba.

T’acompanyem durant tot el procés de desenvolupament de la teva aplicació o lloc web i també et donem suport un cop estigui en marxa.

Ara que ja ens coneixes una mica millor, si creus que el nostre equip pot encaixar en allò que busques, explica’ns més del teu projecte.

Vols un pressupost per a la teva aplicació web? Demana’l sense compromís!