Ho sabem. Les aplicacions web estàndard no encaixen amb el que necessites.

Has buscat i rebuscat però la teva empresa té unes particularitats que cap aplicació web del mercat et dóna.

Per això has arribat fins aquí, perquè et planteges desenvolupar una aplicació web personalitzada per a la teva empresa, una app a mida que compleixi tots els requisits que necessites i que s’adapti totalment a tu, i no tu a ella.

Potser la teva empresa necessita eines concretes per facilitar als usuaris la compra d’un producte, la contractació d’un servei o simplement vols diferenciar-te de la teva competència oferint allò que els altres no tenen.

Per exemple, tenim molts clients que ens demanen configuradors de producte: per muntar una cuina a mida, per personalitzar una làmpada o seleccionar el sistema de climatització que més s’adapta a un restaurant o centre comercial.

Sigui quin sigui el teu cas, a Offing podem ajudar-te a crear la teva aplicació des de zero perquè som una empresa d’aplicacions web a mida per a mitjanes i grans empreses, startups i agències de publicitat.

El nostre fort és el desenvolupament a mida i les tecnologies que fem servir per a l’allotjament de les nostres aplicacions.

 

La tecnologia principal que utilitzem per a les aplicacions web és Symfony, una eina potent de desenvolupament que fan servir empreses tan conegudes com Spotify i Blablacar.

 

 

Allotgem les nostres aplicacions a AWS – Amazon Web Services, perquè si Airbnb, Adobe o Siemens han triat Amazon per allotjar les seves aplicacions, nosaltres també ho volem per als nostres clients.

 

 

El temps ens ha donat la raó, perquè en els 2 anys que fa que treballem amb Amazon no ens ha caigut cap web!

A Offing ens mou avançar i perfeccionar, per això sempre estem innovant i utilitzant les últimes tecnologies de desenvolupament web perquè la teva aplicació sigui més responsive i més fluida que mai.

Perquè si pots imaginar-ho, podem desenvolupar-ho.

 

Els detalls són importants

Sabem que el projecte de desenvolupament de la teva aplicació web és un procés llarg i molt extens i que de vegades el conjunt ens impedeix veure cada petit detall en profunditat.

Però per a nosaltres cada detall compta.

La nostra filosofia és estudiar-ho tot al mil·límetre i ser minuciosos amb els acabats de les nostres feines.

Aquest és un dels nostres punts de diferenciació: polim cada detall del teu projecte fins que tant tu com nosaltres estiguem satisfets.

Vols fer canvis? Cap problema! Vols que ajustem un tema tècnic? Ja hi pots comptar!

I és que encara que ens encanti programar i ens bolquem al màxim en la nostra feina, tu com a client ets qui millor coneix el teu negoci. Per això, sempre seràs el centre de tot el que fem.

Ens encantarà poder desenvolupar una aplicació web que et faciliti la teva feina diària i t’ajudi a avançar en la teva empresa.

Per què triar Offing?

Què necessites? (T’escoltem)

El primer que fem és escoltar-te i conèixer a fons el que tens pensat i el que necessitaràs per al projecte de desenvolupament de la teva aplicació.
A partir de tota la informació que ens donis, et presentarem una primera proposta conceptual de la teva nova aplicació web a mida.

Dissenyem i programem (el que fem millor!)

T’acompanyem en cada pas del procés: ens encarreguem del disseny, desenvolupament, implementació i seguiment posterior perquè la teva aplicació web a mida funcioni perfectament des del primer dia.

La nostra manera de treballar (i per què és la millor per a tu)

Potser el nom de la metodologia Scrum et sona, però si no, queda’t amb aquesta idea: a Offing planifiquem el teu encàrrec per fases que anem millorant a mesura que avancem.
Gestionem el desenvolupament de la teva aplicació mitjançant eines de control de versions com ara SourceTree.

Cada dues o tres setmanes, Offing pujarà una versió funcional al servidor perquè la revisis i l’aprovis.

Després posarem data per a una reunió d’aprovació, en la qual recollirem les correccions de la fase prèvia.

En les setmanes següents treballarem les revisions de les fases anteriors més els desenvolupaments de les noves fases, perquè així, al final del projecte ja estigui gairebé tot revisat i estable i només hàgim de corregir les últimes fases.

La teva aplicació, les teves normes (temes legals, very important)

Com a client, la idea de la teva aplicació és teva. Amb Offing, la propietat del codi font i la propietat intel·lectual són i seran sempre teves.

Usabilitat (el que busques com a client)

Menys clics, menys pantalles i menys passos.

El focus de les nostres aplicacions web a mida és que siguin atractives visualment, amb una programació perfecta i molt fàcils i intuïtives de fer servir i navegar.

Ús de repositoris (ens posem tècnics, sorry! )

Gestionem el desenvolupament de la teva aplicació web a mida mitjançant sistemes de control de versions com ara Git per agilitzar i facilitar el seguiment del desenvolupament.

Això augmenta l’eficiència i la fiabilitat del manteniment de les versions de la teva aplicació.

Escalabilitat (t’interessa, i molt)

La teva empresa ha crescut? Heu creat un nou producte o servei que necessita una aplicació web?
Com que desenvolupem aplicacions web a mida des de zero, les limitacions no existeixen. Sempre podrem fer-les créixer, escalar-les, ampliar-les, fer-les evolucionar o modificar-les de la manera que la teva empresa necessiti.
I és que al final, l’aplicació és teva, així que tu decidiràs quins canvis has de fer perquè segueixi el mateix camí que la teva empresa.

Serveis web (hi ha vida més enllà de les aplicacions)

Necessites interactuar amb les dades de la teva aplicació web a mida mitjançant una app?
Cap problema! A Offing desenvolupem les APIs i els serveis web que necessitis, que per això som uns frikis de les tecnologies, ja ho saps.

Tecnologia d’última generació (som nerds per a això i més)

La tecnologia canvia d’un dia per l’altre i els desenvolupadors hem d’estar preparats per afrontar els nous reptes i novetats que van sorgint.

Un dels aspectes que diferencien Offing d’altres empreses de desenvolupament d’aplicacions web és que fem servir tecnologies d’última generació*.

Estem sempre al dia de les últimes novetats tecnològiques i les posem a treballar en el desenvolupament de la teva app a mida perquè tinguis una aplicació robusta i fiable.

*(Si tu també ets expert en tecnologies, que sàpigues que fem servir frameworks de desenvolupament basats en PHP com Symfony, Angular, TypeScript o Ionic, que juntament amb tecnologies tradicionals com PHP, Javascript, jQuery, Ajax, HTML5, CSS3 i MySQL ens ajuden a desenvolupar en menys temps aplicacions més potents, segures i estables).