Aquest mes de novembre, coincidint amb l’edició de la Fira de Novembre de Vilanova, Offing hem estat convidats a presentar el nostre projecte i els nostres serveis a la servicios en la revista Perspectiva que publica cada dos mesos la Federació Empresarial del Gran Penedès, la FEGP.

Amb un tiratge de 1200 exemplars i en publicació des del 1992, la revista inclou articles, reportatges de l’actualitat territorial i empresarial de la zona de l’Alt, Baix Penedès i del Garraf, notícies d’empresa, columnes d’opinió i notícies pròpies de la Federació empresarial.

El seu públic són principalment les empreses associades a la FEGP i altres empreses, entitats financeres, estaments oficials, entitats gremials, patronals i mitjans de comunicació del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès..

En el reportatge es presenta la nostra empresa com un equip jove que es dedica al desenvolupament d’aplicacions web a mida, software personalitzat, apps per a dispositius mòbils i disseny d’e-commerce per a mitjanes i grans empreses i agències de publicitat.

La revista també ha cregut important destacar que actualment tenim clients arreu d’Espanya, a França, el Regne Unit i Portugal i treballem per a grans multinacionals com Knauf o Lladró, per a importants empreses locals com Hitecsa o la Guia de Vins de Catalunya i per a startups com Booksoffice o Swiftflats.

Finalment, l’article posa de relleu que Offing creiem en un tracte proper amb el client i en la connectivitat entre sistemes, integrant els seus desenvolupaments a mida amb CRM, ERP i TPV comercials mitjançant les API i els serveis web de les aplicacions o els propis que desenvolupen ells mateixos.

En poques paraules, la idea que s’ha volgut transmetre en el reportatge és que Offing facilitem a les empreses la tecnologia, les apps i els software que necessiten per ser competitius en el mercat actual.

Puedes descargar el reportaje completo sobre Offing de la revista Perspectiva aquí.