Aquest mes de setembre Legalmeet, un dels nostres clients, presentava el llançament de la seva plataforma digital a Canal Blau TV. Offing va ser convidat a presentar detalladament els avantatges de digitalitzar el projecte desenvolupat.
Va ser un bon moment per a poder exposar i comunicar els avantatges del que comporta digitalitzar un procés de treball, adaptant-lo als requisits propis de cada negoci.

Digitalitzar una marca comporta reinventar i redissenyar el model de treball amb la finalitat d’obtenir un major abast des de qualsevol dispositiu. Això suposa una gestió més eficient i un major rendiment en menys temps.

En el cas de la plataforma Legalmeet, l’objectiu és poder oferir al ciutadà una resposta a les seves necessitats legals. Poder mostrar a l’usuari en un cop de vista, els serveis dels quals disposa i l’oportunitat d’obtenir un pressupost en 48h sense cap compromís emplenant un breu qüestionari.

Un desenvolupament de la plataforma que suposa un major abast d’usuaris a la web, des de qualsevol dispositiu. A continuació, compartim l’entrevista que vam tenir en Canal Blau TV Entrevista Offing Canal Blau TV (minuto 33)