La teva cuina, totalment a mida

L’exclusivitat i l’excel·lència són els dos adjectius que defineixen a Adisa Cooking, una empresa que durant més de mig segle ha estat a l’avantguarda en la fabricació de cuines industrials úniques en el seu estil. Adisa Cooking demostra que les cuines són una obra d’art que precedeix a la màgia dels sabors i les textures de les diferents receptes.

Una empresa que posseeix un segell irrepetible necessitava una aplicació mòbil irrepetible. I nosaltres ho duem a terme! Per a això seguim un rigorós procés de disseny i desenvolupament web sota la responsabilitat del nostre equip d’experts El resultat? El resultat va ser Kitchen-creator: un app mòbil a mesura que va superar totes les nostres expectatives i moltes de les vostres.

La premissa d’aquest treball va consistir a crear una eina digital per a satisfer les exigències puntuals de l’empresa. L’objectiu de l’aplicació és servir de plataforma perquè els clients puguin dissenyar de forma personalitzada la cuina que desitgen. L’aplicació mòbil permet que els clients configurin amb les seves “pròpies mans” cadascun dels elements que oferim en Adisa Cooking. Més personalització, impossible!

L’app va ser desenvolupada per a Android i iOS utilitzant Ionic, un Framework que es considera un dels millors en l’actualitat per a la creació d’aplicacions híbrides, oferint una experiència d’usuari totalment nativa.

Per què una app a mesura?

El desenvolupament web i d’aplicacions mòbils viu avui un moment estel·lar, mai abans havia tingut un avanç tan frenètic. En gran part, tot això es deu a la creixent demanda per part dels usuaris de serveis personalitzats, intuïtius i cada vegada més intel·ligents.

Per tant, el desenvolupament d’aplicacions a mesura és una solució adequada per a satisfer les noves necessitats i atendre els nous comportaments dels clients de les empreses. Kitchen-*creator suposa un salt qualitatiu i una fita en la història de Adisa Cooking, ja que compta amb funcionalitats que s’adapten a la perfecció a la identitat i als serveis de la marca.

Què fa única a aquesta app?

Ningú pot trobar una aplicació com aquesta en cap altra part. Per què? Perquè ha estat creada exclusivament, atenent requeriments tècnics fins i tot en el més mínim detall. Vegem algunes característiques que ofereixen els aplicatius mòbils a mesura:

Interfície d’usuari

Estem convençuts que un dels requisits més important en el desenvolupament d’una app és la seva usabilitat, és a dir, la seva capacitat per a ser assimilades fàcilment pels seus usuaris al moment de realitzar les accions dins de la seva plataforma. No es necessita ser un expert en enginyeria per a manejar Kitchen-*creator, ja que permet dissenyar la teva pròpia cuina amb tan sols uns pocs passos aconseguint fer meravelles.

Solució integral

Una altra dels avantatges de les aplicacions desenvolupades a mesura és que no deixen cap aspecte a l’atzar, tot funciona de forma integrada i sistemàtica per a oferir solucions innovadores i completes en tots els sentits.

La satisfacció no té preu

La realització d’aquesta mena de projectes reitera que anem per bon camí i que el nostre treball està contribuint amb el creixement de les empreses. L’entorn web és un món en constant transformació, només els qui es mantenen en l’avantguarda poden aconseguir l’èxit. T’animes a provar la nostra nova app? T’encantarà!