Desenvolupament e-commerce solidari

Un projecte que ha estat molt apassionant i motivador va ser el realitzat per a la creació d’un eCommerce solidari que abasta quatre països, utilitzant quatre idiomes diferents i tres tipus de monedes diferents.

L’e-commerce ofereix una sèrie de productes de regal UNICEF per a la recaptació de fons per a fins benèfics (amb 10 €, UNICEF pot proporcionar aigua potable a 35 nens durant una setmana).

Per a afrontar-ho es va optar per un desenvolupament a mesura amb PrestaShop, una de les plataformes més populars i potents per al desenvolupament de eCommerce existents en el mercat. Amb PrestaShop es va crear aquesta botiga virtual totalment personalitzada per a vendre una sèrie de productes de regal UNICEF amb l’objectiu de recaptar fons per a objectius benèfics.

Aquest tipus de projectes tenen summa importància, ja que, per exemple, amb 10€, UNICEF pot proporcionar aigua potable a 35 nens durant una setmana.

Per què un desenvolupament a mesura del eCommerce amb PrestaShop

Es va triar PrestaShop per ser un gestor de continguts específics per a desenvolupar botigues virtuals, que a més de ser de lliure ús (gratuït) ofereix grans garanties de seguretat, personalització i administració de negocis electrònics.

En utilitzar PrestaShop per a aquest projecte solidari ha pogut crear un eCommerce a mesura on incloure les diferents parts del eCommerce de manera que es faciliti a l’usuari l’accés als productes UNICEF per a comprar-los i col·laborar amb el projecte benèfic.

Els principals beneficis que s’obtenen amb PrestaShop són:

Alt grau de personalització

Amb aquesta plataforma és possible personalitzar un eCommerce a mesura, instal·lant i configurant diferents temes visuals, afegint mòduls o complements per a afegir totes les funcions necessàries i retocant o modificant el codi de PrestaShop per a aconseguir tot el que sigui necessari a la botiga en línia.

El eCommerce d’UNICEF està desenvolupat de forma personalitzada sobre PrestaShop, oferint una gran flexibilitat amb mòduls configurats a mesura.

Gestió senzilla de la botiga

A l’ésser una plataforma dissenyada específicament per a la creació de botigues virtuals, el sistema de gestió i administració és molt senzill i intuïtiu. És molt fàcil modificar o afegir nous productes, crear promocions, configurar diferents tipus d’enviament i incloure diferents formes de pagament.

Els gestors de la botiga podran administrar les comandes de forma molt còmoda, en una interfície expressament dissenyada per a això.

Alt nivell de seguretat

Els usuaris que compren per internet tenen com una de les seves principals prioritats que el eCommerce sigui segur, ja que introdueixen les seves dades bancàries o de plataformes de pagament. PrestaShop destaca per ser un programari segur per a la creació de eCommerce que compta amb actualitzacions de seguretat constants per a reduir les vulnerabilitats. A més, es poden instal·lar plataformes de pagament segures que garanteixen les transaccions econòmiques, creant un alt grau de confiança en els clients.

Des del eCommerce creat per a aquest projecte de venda de regals UNICEF amb finalitats solidaris, els usuaris podran comprar fàcilment des d’una plataforma amb una gran usabilitat, baixos temps de càrrega i una estructura ideal perquè tot el procés de compra es realitzi en tot just un parell de passos.

Visita el portal web: https://regalosunicef.es