La millor opció de Packaging per la teva empresa

IDP Direct buscava un desenvolupador expert i professional que pogués oferir als seus clients una plataforma amb tots els seus productes i serveis de manera accessible des de qualsevol mena de dispositiu.

Les pàgines web s’han convertit en el centre de molts negocis, que veuen en el mercat digital, una gran oportunitat per a créixer i expandir-se. Per a poder oferir als usuaris la millor experiència, és necessari desenvolupar llocs web dinàmics, realitzats amb WordPress a mesura, com és el cas de la web del prestigiós fabricador de caixes i embalatges IDP Direct, que compta amb presència en tota Europa i Amèrica.

Aquesta empresa internacional, buscava un desenvolupador expert i professional que pogués oferir als seus clients, una plataforma amb tots els seus productes i serveis de manera accessible des de qualsevol mena de dispositiu. En Offing, els oferim una solució totalment feta a mesura que compleix amb totes les seves expectatives, incloent-hi un disseny fresc que s’adapta a telèfons intel·ligents, altres dispositius mòbils, i a la navegació des d’ordinadors personals.

Per què un desenvolupament a mesura amb WordPress

Varem decidir desenvolupar aquest projecte en un software de codi obert com WordPress pels nombrosos avantatges que ofereix aquest CMS. Les necessitats del client eren clares i es requeria una plataforma que permetés adaptar el projecte web a aquestes exigències, sent WordPress la plataforma ideal per a això per la seva flexibilitat, la seva àmplia varietat de temes i plugins, i la possibilitat d’implementar canvis per codi.

Quins són els avantatges de WordPress per al desenvolupament personalitzat

Els principals beneficis de treballar amb WordPress a l’hora de poder abordar un projecte web a mesura són:

Aspecte visual. El disseny i aspecte visual dels llocs web WordPress poden adaptar-se als gustos del client, podent variar qualsevol aspecte de menú, colors, estructura, botons i qualsevol altre element visual.

Implementació de funcionalitats. El nombre de complements o plugin existents per a WordPress, és tan ampli que es pot desenvolupar a qualsevol mena de web o implementar qualsevol funcionalitat concreta, tot això de forma molt ràpida i senzilla.

Petits ajustos. En WordPress és possible modificar fins al més mínim detall, bé mitjançant l’ús de snippets, com de codi CSS, Javascript, etc.

Escalabilitat. Amb WordPress, és molt senzill augmentar noves funcions, contingut o canvis visuals sense necessitat de posar el lloc web offline en manteniment.

Amb aquest desenvolupament a mesura de la web de IDP Direct s’ha aconseguit oferir al client un portal modern i sofisticat que es trobi a l’avantguarda dels llocs web del sector, i que li serveix com a element diferenciador i com a eina per a afermar la imatge de la seva marca.

Amb una gran usabilitat es pot accedir a tot el contingut de les webs, navegant pels seus diferents productes com a bosses, caixes i accessoris, amb una interfície intuïtiva i molt fàcil de manejar.

Un altre aspecte destacable d’aquest projecte per a IDP Direct és la velocitat de càrrega de la web. Tant en telèfons mòbils com en PC, el lloc web té un temps de càrrega molt baix pel que els usuaris poden accedir de forma gairebé immediata al contingut del lloc i trobar el que estan buscant.

En Offing creiem que el disseny web personalitzat i el desenvolupament de aplicacions web a mida
són la millor solució perquè les empreses comptin amb les plataformes més competitives amb les quals oferir els seus productes i serveis en el mercat actual.

Visita el portal web: https://idpdirect.com