La plataforma online que resol les teves necessitats legals

Legalmeet és una plataforma professional online del sector serveis legals que ofereix al ciutadà una resposta a les seves necessitats legals.

Està formada per un ampli grup d’advocats/as col·laboradors, de diferents disciplines i professionals actius del dret.

Per a aquesta plataforma, s’ha creat un sistema de sol·licituds on el client selecciona una (reclamació, defensa…) i l’omple amb les dades corresponents. En 48 hores, el client rebrà pressupostos de diversos advocats. Una vegada el client decideix quin pressupost acceptar, es posarà en contacte amb l’advocat.

Els CMS són eines ideals per a desenvolupar un lloc web professional en poc temps i amb poc esforç. No obstant això, moltes vegades es necessita anar un pas més enllà i realitzar un disseny web a mida per a poder complir amb les demandes dels clients i poder incloure les funcionalitats que necessiten per al seu lloc web.

El desenvolupament web a mida amb Symfony realitzat per a la plataforma Legalmeet, és un clar exemple oferint al sector, serveis legals als ciutadans. L’empresa volia donar a través del seu portal un servei concret, per la qual cosa necessitava un desenvolupament específic per a aconseguir que el resultat anés el que se sol·licitava.

Per què un desenvolupament a mida amb Symfony?

Per a afrontar el projecte de Legalmeet era necessari recórrer a un sistema que permetés afrontar les necessitats de l’empresa d’incloure un servei personalitzat per als seus clients des del seu portal web. Mitjançant aquest servei, els usuaris podran crear sol·licituds amb les seves demandes (reclamacions o requeriment de defensa, entre altres) afegint la informació necessària. Aquesta informació passa de manera automàtica a l’empresa, que abans de 48 hores els envia un pressupost personalitzat.

Aquesta funcionalitat especial requereix d’un desenvolupament web flexible que permeti adaptar perfectament cadascun dels passos necessaris per a dur-la a terme. Apostar per Symfony es va presentar com la millor solució per a aconseguir-ho, en tractar-se d’un framework per a PHP que permet una estructura model vista controlador, ideal per a aquesta mena de projectes escalables (ampliables en qualsevol moment).

Per què fer un desenvolupament a mida i no un CMS?

Amb un desenvolupament amb un CMS com WordPress o similars es podria haver realitzat una web similar, treballant en el disseny de la plantilla i tocant la configuració dels plugins.

No obstant això, en optar per un desenvolupament PHP amb Symfony s’allibera la dependència de plugins o complements ja desenvolupats i es pot implementar les funcions de forma idèntiques a les peticions del client. A més, la velocitat de càrrega serà molt més ràpida, ja que només s’inclouen les funcions necessàries per al seu funcionament.

Amb Symphony l’estructura de la web té un
model escalable
, pel que, si el client necessita afegir alguna funcionalitat o ampliar les que ja disposa, es pot realitzar de manera ràpida i eficient, sense que es vegi afectada l’activitat d’aquesta.

El desenvolupament web a mida és una gran elecció per a afrontar diferents tipus de projectes webs, com és el cas d’èxit de Legalmeet. Quan les demandes del client són molt concretes la millor solució és recórrer a un disseny a mida
que compleixi cadascuna de les seves peticions. D’aquesta manera s’aconseguirà un millor resultat i que el client quedi satisfet amb el seu projecte web.

El resultat obtingut en Legalmeet ha estat una web que compleix amb totes les exigències acordades, i que funciona de manera ràpida i eficient. Els usuaris i clients de Legalmeet poden utilitzar els seus serveisonline obtenint la millor experiència d’usuari.

Visita el portal web: https://legalmeet.es