Casos d’èxit: BooksOffice

En ple 2021 podem trobar milions d’aplicacions de tota mena de temàtiques i estils. Entre les millors i més completes del mercat, avui hem decidit parlar-te de BooksOffice, una app el principal objectiu de la qual és el de revolucionar la manera de portar els llibres a les plataformes de distribució de continguts audiovisuals com poden ser Netflix, Amazon o HBO, només que per a llibres.

Des dels seus inicis, BooksOffice s’ha enfocat a trobar les millors maneres de fer que les històries puguin ser publicades i llegides pel gran públic, donant-li l’oportunitat a molts escriptors si es fes veure i mostrar el seu treball en un lloc de confiança i reconegut.

Gràcies a Offing , la plataforma que BooksOffice posa a la disposició dels seus usuaris té un dels millors dissenys del mercat, un disseny modern, intuïtiu i fàcil de manejar.

És important esmentar que una de les qualitats que ha portat a BooksOffice a posicionar-se com una de les millors del mercat és la manera en com ha implementat diverses eines perquè els usuaris tinguin accés a tota la informació sobre qualsevol llibre que desitgin de manera senzilla i ràpida.

Vídeo promocional

Les claus del seu èxit

Per a ningú és un secret que la majoria de les millors pel·lícules han tingut els seus orígens en les pàgines d’un llibre, però Quantes d’aquestes grans històries contades en llibres mai van arribar a la televisió?

Et sorprendrà saber que són moltes les històries que mai arriben a la pantalla gran, ja que algunes de les millors novel·les mai escrites estan en llibres dels quals la majoria de nosaltres no hem sentit parlar.

Això és pel fet que anteriorment, per la forma en la qual es feien les coses dins del món editorial, molts llibres mai arribaven a un bon nombre de persones. BooksOffice va néixer per a donar-li solució a aquest problema i així oferir als escriptors un lloc on tinguessin l’oportunitat de mostrar les seves històries al públic d’una forma totalment nova, a més de brindar-li al lector la possibilitat de puntuar aquestes històries i poder ajudar a triar quins d’aquestes històries pot ser que arribin a veure’s en la pantalla gran.

La interacció del client amb la plataforma

Des d’un principi t’adonaràs que Offing ha treballat molt per a aconseguir una bona interacció del client amb la plataforma web de BooksOffice, al punt que qualsevol persona podrà manejar-la sense problemes a causa de l’intuïtiva que és, sent molt eficient en tots els sentits. Això es deu gràcies a cadascuna de les eines amb les quals compta BooksOffice, les quals són de molta ajuda tant per als usuaris com per als mateixos autors dels llibres.

Estàs interessat en aquesta web? Perquè no perdis més temps! El procés de registre és molt fàcil i totalment gratis. A més, el millor de tot és que no és necessari que tinguis un extens historial de vendes per a participar, l’única cosa que necessites és una novel·la completa que estigui disponible per a comprar i les ganes de fer créixer els teus somnis.

Comença a promocionar el teu llibre com més aviat millor!

I si el que vols és que la teva plataforma tingui tant èxit com la de BooksOffice, contacta amb els nostres assessors de Offing !

El nostre equip de professionals t’ajudarà perquè desenvolupem de manera conjunta la millor de les aplicacions.

Visita el portal web:
http://www.booksoffice.com