Casos d’èxit: Swiftflats

Swiftflats ofereix, a més de pisos i habitacions, residències per a estudiants universitaris i joves en pràctiques.

És cert que amb el pas dels anys el nombre d’aplicacions que podem trobar per Internet és cada vegada més gran. No obstant això, en moltes ocasions la qualitat és millor que la quantitat. Això vol dir que, així com podem trobar aplicacions molt bones, també ens podem trobar amb aplicacions que deixen molt a desitjar. La realitat és que existeixen tantes opcions en el mercat que a vegades resulta aclaparador saber quin triar, encara que sempre existeixen algunes que des del primer moment destaquen per sobre de les altres per la seva qualitat, com és el cas de Swiftflats .

Swiftflats és una aplicació molt ben dissenyada i organitzada, pensada per a oferir als seus usuaris un lloc on trobar pisos, habitacions i fins i tot residències per a estudiants universitaris i joves.

El sorprenent d’aquesta app és que podem trobar més de mil allotjaments entre Espanya i Mèxic, de manera que és molt fàcil trobar un que ens convingui entre tanta varietat.

És important esmentar que la plataforma ofereix serveis complementaris per als inquilins, com és el cas de l’assegurança de la casa o els diferents paquets que inclouen diversos serveis gestionats a través d’associacions i empreses locals.

Vídeo promocional

Les característiques que l’han fet triomfar

Swiftflats ofereix als seus usuaris la possibilitat de gestionar el lloguer de la seva casa sense haver de sortir de la comoditat de la seva llar. Tot el poden fer via en línia de manera segura i eficaç gràcies a la seva plataforma web, en la qual els inquilins tenen accés a un extens catàleg d’habitacions, ja sigui en la modalitat de pisos compartits, pisos complets o residències universitàries, de manera que puguin trobar alguna que s’ajusti a les teves necessitats.

Una de les millors característiques de Swiftflats és que compta amb assistència totalment personalitzada i a qualsevol hora del dia per a aquells propietaris que desitgen llogar el seu immoble en una pàgina de confiança i que assegura tots els pagaments mensuals. Per a això últim comptem amb el nostre Servei Mar, un servei que oferim als propietaris perquè tinguin la seguretat que rebran el pagament mensual de la renda.

A més, una altra de les característiques que ha portat a Swiftflats a l’èxit és el seu servei denominat Oceà, especialment dissenyat per a aquells propietaris que no desitgen portar la gestió del seu immoble. En aquest cas, és l’equip de Swiftflats qui s’encarrega de realitzar totes les gestions i tràmits relacionats amb el manteniment, oferir solucions als inquilins al llarg de tota la seva estada i fins i tot realitzar les reparacions de la casa en cas que siguin necessàries.

Quina diferència a Swiftflats de la resta d’app per a localitzar habitatges?

El que fa única a Swiftflats són totes les facilitats que ofereix tant a l’inquilí com a l’amo de l’immoble, ja que tot el procés de lloguer de l’allotjament es realitza de manera completament en línia, facilitant en gran manera la cerca d’habitatge des de qualsevol part del món a través d’una plataforma intuïtiva i molt ben dissenyada per Offing.

A més, no hauràs de preocupar-te per la barrera de l’idioma, ja que l’equip de Swiftflats és multilingüe i ofereix un servei totalment a mesura per a cadascun dels seus clients.

No perdis més temps buscant una nova llar! Swiftflats és, sense cap dubte, la millor app del mercat, havent-se convertit en una de les més completes i honestes que compta amb una plataforma intuïtiva i de qualitat, desenvolupada i optimitzada per l’equip professional de Offing.

Si vols tenir tant èxit com Swiftflats, no ho pensis més i contacta’ns. En Offing estarem encantats d’atendre’t!