La Guia de Vins

En l’actualitat són moltes les aplicacions que podem trobar en Internet, per descomptat algunes millors que unes altres. Hi ha tantes aplicacions que a vegades resulta aclaparador, però existeixen algunes en concret que destaquen per sobre de les altres. Aquest és el cas de la Guia de vins de la qual et parlarem a continuació.

La Guia de Vins és una aplicació web que va ser desenvolupada amb l’objectiu de permetre als seus usuaris efectuar cerques d’entre un immens catàleg de vins segons el nom, la denominació d’origen, el celler que el va elaborar, els preus o els llevats que usen, entre altres característiques. Aquesta aplicació ofereix un disseny web capaç d’adaptar-se a qualsevol dispositiu (una característica principal del seu èxit), de manera que podrem consultar-la d’una manera fàcil, dinàmica i intuïtiva.

Video promocional

Quina és la seva història?

La Guia de Vi neix arran de la necessitat de comptar amb valoracions fidedignes de tots els vins catalans sense haver de sortir de casa.
Els seus orígens es remunten a l’any 2008, creada amb la idea d’avaluar les propietats i la qualitat del vi català, que s’esperava de la més alta qualitat.
La realitat és que, en els tastos del primer any d’aquesta guia, va resultar que prop de la meitat dels vins catalans estaven elaborats amb un tipus de raïm mediocre, amb varietats foranes i, per consegüent, resultaven ser d’una qualitat discutible.
Des de llavors La Guia de Vi es va proposar com a meta analitzar cada any la collita i l’evolució dels vins catalans, sense intenció de comparar-los amb els d’altres regions. Es va convertir així en l’únic lloc on trobem crítiques rigoroses, anàlisis detallades i debats sobre els grans canvis que han tingut els vins catalans en els últims deu anys.

El seu propòsit els va portar a l’èxit

Amb el transcurs dels anys el propòsit de la Guia de vins no ha canviat, la qual cosa és el que ha donat a conèixer aquesta guia i ha influït notablement en l’èxit que té avui dia. Des del principi sempre ha buscat oferir als seus usuaris la millor i més completa guia dels millors vins i espumosos de Catalunya.
Aquesta aplicació ofereix als usuaris una proposta crítica i constructiva al mateix temps sobre tots els aspectes a tenir en compte sobre qualsevol vi o qualsevol espumós català.
La seva constància i professionalitat al moment d’analitzar qualsevol vi o espumós els ha portat al cim de les aplicacions web sobre vins que trobem actualment.

És una aplicació única La Guia de Vins?

És cert que existeixen múltiples aplicacions webs amb una temàtica similar. No obstant això, l’aplicació web de la Guia de Vins és una de les més completes i íntegres del mercat. A més, compta amb una fantàstica i intuïtiva plataforma, desenvolupada i optimitzada per l’excel·lent equip de Offing. D’aquesta manera trobaràs anàlisis detallades de qualsevol vi o espumós català.
La Guia de Vins sap l’important que és degustar d’un bon vi o espumós. No perdis temps i descàrrega l’aplicació per a conèixer els millors vins del mercat i de les seves característiques!

Si actualment estàs pensant en com fer destacar el teu negoci, unes de les millors opcions en aquests temps en els quals vivim és per mitjà d’una aplicació web totalment personalitzada.
No ho pensis més i contacta’ns. En Offing la nostra prioritat sempre és el client!