Prepara el teu comiat

Existeixen aplicacions mòbils increïbles, veritablement fora de sèrie i, sense cap dubte, iLeave és una d’elles. Amb el seu destacat lema “Digues-li l’important que són per a tu” aquesta nova aplicació ha encaixat perfectament en la societat actual gràcies a la seva innovació quant al servei ofert. A més, destaca pel seu excel·lent desenvolupament per a funcionar en dispositius mòbils amb sistemes operatius Android i iOS.

Aquesta aplicació està basada en la idea que es pugui oferir un testament social, deixant dedicatòries i peticions per als teus sers estimats una vegada hagis deixat d’existir en aquest món terrenal. Tot això amb la màxima serietat, seguretat i confidencialitat que aquesta situació requereix.

La importància d’una aplicació a mesura

Desenvolupat mitjançant Ionic i actuant com una aplicació nativa, iLeave destaca i és pionera en aquesta mena de servei. Ofereix un màxim rendiment en els teus dispositius al poder, per exemple, importar la teva llista de contactes. Amb iLeave pots anotar tot el que decideixis planificar perquè es compleixi la teva voluntat o redactar missatges que vulguis que arribin als teus familiars o amics en morir, la qual cosa suposa una experiència nova i significativa per a tots.

Aquesta aplicació a mesura permet personalitzar al màxim el que desitges fer: Pots triar els teus contactes, decidir la forma d’enviament, text de les teves dedicatòries i prendre les decisions en vida del que t’agradaria que es complís en l’hora de la teva mort. Aquest gran nivell de personalització és el que ha proporcionat aquest èxit a l’aplicació i, per descomptat, el seu alt grau de seguretat per a resguardar informació: Dades personals, configuracions i accés al teu dispositiu mòbil, tot això en servidors segurs.

iLeave: App personalitzable i flexible

L’èxit d’una aplicació es mesura en vendes, en acceptació i popularitat i, majorment, en la correcta adaptació a les diverses necessitats dels usuaris. iLeave ha aconseguit equilibrar de manera magistral un desenvolupament per a ser una App a la mesura dels requeriments de nombrosos usuaris, però amb una personalització i una flexibilitat que permet adequar encara més el que l’usuari pot dur a terme amb ella. Aquesta adaptabilitat és sense cap dubte una dels grans avantatges d’algunes aplicacions i, per descomptat, de iLeave.

Realment és un desenvolupament únic?

Encara que existeixin altres Apps que puguin oferir una cosa similar, l’excel·lent equip de Offing ha dut a terme un treball excel·lent en la seva aplicació. Offing ha desenvolupat i adaptat, amb un disseny fantàstic, una App per als seus clients objectius, oferint-los funcionalitat i utilitat en un entorn segur. Amb això s’aconsegueix que aquesta startup tingui en aquests moments el millor posicionament i compti amb la millor interfície per a usuaris.

Qualitat, versatilitat i seguretat

Per a triomfar entre altres Apps i aconseguir un extraordinari èxit de mercat, cal destacar la seva indubtable qualitat, versatilitat i seguretat, aspectes que des del primer moment es van considerar bàsics en el desenvolupament i adequació d’aquesta aplicació. Igualment, han influït moltes altres variables que s’han tingut en compte en tot el procés de disseny i creació, com la seva programació consistent, el seu excel·lent disseny, la possibilitat d’interacció entre l’usuari i l’aplicació, i la seguretat de lliurar-te un producte únic en la seva tipologia i altament compatible amb els diversos dispositius mòbils actuals.

Tot l’anterior està avalat, sens dubte, per l’increïble lliurament de l’equip que ha desenvolupat i creat iLeave, així com Offing, per a aconseguir un producte de gran funcionalitat, summament innovador i que està triomfant en l’actualitat per la seva indubtable qualitat.

En iLeave, sabem l’important que són els teus sers estimats per a tu. Descarrega’t l’aplicació i feix que ells també ho sàpiguen!

Si tu també vols destacar el teu negoci amb una aplicació dissenyada i pensada per a solucionar les teves necessitats i les dels teus clients, no el pensis més i contacta’ns. En Offing estarem encantats d’ajudar-te!

Visita el portal web: https://ileave.es